Facebook Google+ Twitter Youtube Pinterest Mosdoshop Könyvjelző   
  

Díszpárnák


- díszpárna

- díszpárnák

- párna

- párnák

 

 

Tippek, tanácsok

 

Az ülőgarnitúrák és ágyak elengedhetetlen tartozékai a díszpárnák, melyek elsődleges feladata a kényelem biztosításán túl az enteriőr dekorálása. A díszpárnák segítségével feldobhatjuk otthonunk hangulatát, színt vihetünk bele. A harmónia megteremtéséért érdemes a díszpárna anyagának kiválasztását az enteriőrben lévő többi lakástextíliával (függöny, ágytakaró, bútorszövet) együtt kezelni, varrathatjuk a függöny anyagából vagy annak egy másik árnyalatából, bár érdekes eredményre juthatunk, ha egymással kontrasztot alkotó színeket választunk a különböző lakástextíliákhoz.
 
Ha igazán különleges és egyedi díszpárnával szeretnénk dekorálni otthonunkat, díszítsük a párnát paszományokkal (díszszegéllyel, fodrokkal, rojtokkal) vagy egyéb paszpólozási technikával. Ne feledjük, hogy a díszpárnák esetében lehetőségünk van a formákkal is játszani, hiszen a hagyományos párnaforma mellett választhatunk hengerpárnát vagy egyedi formákat (pl.: szívalak, köralak) is.
 

Pamut díszpárnák

A pamut anyagok között számos szín- és mintaválasztékkal találkozhatunk, melyek üde frissességgel töltik meg az enteriőrt.

 

Látványos színek, különleges minták

A díszpárnák segítségével látványosan dekorálhatjuk otthonunkat, színekkel tölthetjük meg a teret. Éppen ezért válasszuk bátran a látványos színárnyalatokban játszó díszpárna anyagokat!

 

Gyerekpárnák

A gyerekszobát dekorálhatjuk rendkívül látványos díszpárnákkal, melyek bájos mintái mosolyt csalnak gyermekünk arcára. A festett pamut anyagok különösen alkalmasak a gyerekszobába szánt díszpárnák varratására.